2013. május 26., vasárnap

Találkozzunk Június 2-án a X. Napfényes Fesztiválon!



Eljönnél egy olyan születésnapra, ahol a vendégek között  Malek Andreával, Szinetár Dórával, Müller Péterrel találkozhatsz? A jubileumi Napfényes Fesztivál ilyen esemény lesz :)
A rendezvény, amely 300 önkéntes munkája révén valósul meg évről évre, az idén tizedszer tölti meg a PeCsát jobbnál jobb programokkal (és természetesen látogatókkal).
Amióta divatba jött az ezotéria, a testi-leki-szellemi egészség kifejezést egyre gyakrabban halljuk. A Fesztivál igyekszik ezt a területet alaposan körüljárni – elméletben és gyakorlatban egyaránt. A már említett Müller Péter mellett Bagdy Emőke, Boldizsár Ildikó, Tarr Bence László és Váradi Tibor előadásai várnak, ha szeretnél „mélyebbre menni” egyik-másik témában. A nagyteremben Malek Andrea és Szinetár Dóra mellett többek között a Kiyo-Kito Taiko japándob-csoport és Kövi Szabolcs zenéje, valamint a világbajnoki helyezett bűvész Galambos Fecó műsora segít feltöltődni a következő előadásra, vagy a kistermek workshopjaira. Ez utóbbiak a hétköznapok problémáinak szintjén, praktikus ismeretekkel egészítik ki az előadásokon hallottakat. Ha még nem voltál önismereti asztrológia, homeopátia, kineziológia, Bach-virágterápia, Voll-terápia, méregtelenítés, szépségápolás, biológiai fogászat, különféle masszázs, gerinctorna, energetizáló gyakorlatok, kranioszakrális terápia konzultáción vagy kezelésen, akkor most ingyenesen kipróbálhatod, milyen hatékony segítséget adnak ezek a szelíd gyógymódok a gyógyuláshoz, vagy az egészség megtartásához.
Ha a családot is hozod, akkor a szabadtéren, a felnőtt önismereti utca és a kiállítói sátrak mellett – színes programok (bohóc, bábjáték, meseösvény, kézműves foglalkozások, zenés és színpadi előadások) várnak Bennetek.
Ennivalót sem kell csomagolni – biztos találsz majd az ízlésednek megfelelő egészséges finomságokat a Napfényes Étterem és Cukrászat kínálatában, evés és pihenés közben pedig hallgathatod a pódiumszínpad fellépőit.
A Fesztiválon az idén is kedvező jegyárak várnak. Ezen felül egyik programért sem kell külön fizetni ! A belépődet egyébként meg is nyerheted a honlap játékán.
facebook.com/napfenyes oldalunkon pedig egy önismereti játék mellett kedvezményekre jogosító kuponokat is találsz, amelyeket a Napfényes Gyógyközpontban, Étteremben, Cukrászatban és Tanfolyamokon tudsz felhasználni.
A rengeteg programot meg sem próbáltam mind felsorolni. Részletes infókat napfenyesfesztival.huhonlapunkon találsz (cikkekkel, videókkal).
Ha jártál már Napfényes Fesztiválon, akkor szerintem találkozni fogunk az idén is –ha még nem, akkor most mindenképpen érdemes eljönnöd :)
Várunk szeretettel!


 



Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies