2013. június 11., kedd

Ajándék tanároknak, óvónéniknek - egyedi selyemkendők gyerekrajzzal

Ajándék ballagásra tanároknak, óvónéniknek


Tanév végéhez közeledve sok megkeresésünk érkezik ajándék ötletekre tanároknak, óvónőknek, dadusoknak, pedagógusoknak. Főleg anyukák, vagy diákok, államvizsgázók részéről, akik szeretnék kifejezni elismerésüket egy szép kézzel festett selyemkendővel vagy selyemsállal. 

Ezért összeállítottam egy "csokor" selyemsálat különféle stílusokban. Amikor ajándékot választunk hölgyeknek, érdemes átgondolni, milyen színekben szoktuk látni, vajon mi a kedvenc színe, de kiindulhatunk a haja vagy szeme színéből, bőre tónusából is, hiszen ezek alapvetően meghatározzák, mi áll jól neki. 

Ha motívumokban nem tudjuk, mit szeret a hölgy, érdemes modern vagy nonfiguratív mintát választani, azzal nem lehet mellé fogni. Ha szereti a virágot, akkor választhatunk neki rózsát, liliomot, harangvirágot, stb. a virágos motívumok közül.
ajándék ötletek tanároknak ballagásra, évzáróra
Elefántos kendő egyedi tervezésben

Sláger ajándék ötletünk a gyerekrajzzal készült selyem kendő! 

gyerekek közösen vagy külön-külön elkészítik a rajzokat, majd mi egy képpé formáljuk és megfestjük őket! Örökre szóló ötletes ajándék, melyről biztos mindig eszébe jut az óvónéninek a csoport!

Ha már nincs idő rajzolni, választhattok a mi mintáink közül is, vagy bízzátok ránk a tervezést! (Pl. Katica vagy Pillangómese kendő)
ajándék óvónőnek, dadusnak ballagásra, évzáróra - kézzel festett selyem kendő gyerekrajzzal
Minden gyerkőc megrajzolta a saját halacskáját

Kézzel festett selyem kendő gyerekrajzzal - ajándék óvónőknek, dadusoknak ballagásra, évzáróra
Gyerekek rajzai kendőkön

ajándék ötletek óvónőknek, tanároknak ballagásra, évzáróra
Pillangómese selyemkendőnk más-más hangulatban
Katica csoport ajándéka

ajándék ötletek óvónéninek, dadusoknak ballagásra, évzáróra
Gyerekek közösen rajzolták, mi megfestettük
Ha te is szeretnél szeretteidnek, üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett selyemkendőt, selyemsálat ajándékozni, látogasd meg webáruházunkat, vagy keress bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy redd fel kérdéseidet a rendeles@silkyway.hu.hu e-mailcímen.

Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, nőnapra, Anyák napjára esküvőre, évfordulóra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.


Így készülnek a kendőink:




Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies