2013. szeptember 20., péntek

Őszi-téli női sálak, kendők 2013-ban

Itt van az ősz, itt van újra... - női sálak, kendők őszi hangulatban.


Egyre hűvösebb van, szürkülnek, barnulnak és feketednek a ruháink, és ez az időjárás ránk is hatással van. Már két-három hete elhagytuk az élénkebb színeket, és átadtuk magunkat a bordós, barnás, kékes, lilás hangulatnak. Én csak úgy hívom ezeket a színeket, hogy "lefelé hajló" színek, mert tompábbak, fáradtak, az őszre jellemző elmúlást tükrözik, ami ilyenkor teljesen természetes. Ahogy a természetben is a friss üde zöldet, sárgát, pirosat felváltják az olivás, okkersárgás, mustáros színek. Lelkileg mi is befelé húzódunk, a természet is bezárul odakint és a nyári pörgést felváltja a korán sötétedő napokon a meleg otthonba húzódás.

Íme néhány nemrégiben született alkotásunk, sálak, kendők egyaránt, melyek megvásárolhatók webáruházunkban.


Rózsa női selyem sál - ideális ajándék nőknek születésnapra, névnapra, karácsonyra.
Rózsa selyem sálak

Selyem sálak, kendők - karácsonyi ajándék nőknek, üzleti partnereknek.
Chiffon selyem sálak különleges festéssel

Karácsonyi ajándék nőknek: kézzel festett női selyem sálak, kendők a Silkyway selyemfestő műhelyből, magyar motívumokkal.
Kalocsai motívumokkal megfestett sálak, kendők

Ajándék nőknek karácsonyra, születésnapra: magyar motívumokkal megfestett női selyem sálak, kendők.
Magyar motívumok megjelenése modern formában

Női sálak, kendők, pillangóval, állatokkal, egyedi tervezésben. Ideális ajándék nőknek karácsonyra, születésnapra, ballagásra.
Pillangós kendők természetkedvelőknek



Ha te is szeretnél magadnak, szeretteidnek, vagy üzleti partnereidnek exkluzív, kézzel festett Silkyway selyem kendőt, sálat ajándékozni, nézd meg termékkínálatunkat webáruházunkban, vagy keress minket bizalommal a 20/515-8074-es telefonszámon, vagy a rendeles@silkyway.hu e-mailcímen. 

 Silkyway selyemfestő műhely - művészi ajándék nőknek


Az oldalunkon látható alkotások egyedi, kézzel készült, saját tervezésű darabok. Bármely termék rendelhető más méretben, monogrammal, színekkel, egymással kombinálva, áttervezve. Ideális céges ajándék nőknek, vagy meglepetés ajándék szeretteinknek születésnapra, névnapra, Nőnapra, Anyák napjára, esküvőre, évfordulóra, ballagásra, Húsvétra, Karácsonyra, vagy ahogy kedvünk tartja.

Nincsenek megjegyzések:

Blog Widget by LinkWithin
Hobbies